Outplacement Services

Outplacementdiensten zijn een effectieve methode voor een vlotte uitstroom van medewerkers uit uw organisatie

Redundantie is een emotionele ervaring voor zowel werknemers als werkgevers. De aanpak van het proces kan een enorme impact hebben op een organisatie status, reputatie en prestaties.

Onze Outplacement Services zorgen er voor dat medewerkers een soepele overgang van uw organisatie ervaren terwijl u ervan verzekerd kunt zijn dat u naar buiten toe een krachtige boodschap over de waardige en correcte behandeling van uw werknemers communiceert.

IR Search zal in nauw overleg met u de transitie-initiatieven implementeren in lijn met uw waarden. Wij zijn hierbij gefocust op het verminderen van de risico’s die samenhangen met deze verandering en dragen zorg voor het beschermen van uw merk en bedrijfsnaam.

Een deur sluit, een andere opent
IR Search biedt vertrekkende medewerkers professionele en effectieve ondersteuning bij het openen van nieuwe deuren en het vinden van een nieuwe positie. Door onze Outplacement Services wordt het management ondersteund om het veranderingsproces binnen de organisatie effectief te beheren.

Wij geloven dat succesvolle strategieën afhangen van een effectief verandermanagement en heldere communicatie gedurende het transformatieproces. Als een toonaangevende leverancier van innovatieve en effectieve oplossingen voor outplacement, ondersteunt IR Search u bij het plannen en uitvoeren van de optimale reactie op de vele uitdagingen waarmee organisaties in verandering worden geconfronteerd.

Professioneel, zorgzaam en helemaal op maat gemaakt
Onze benadering van Outplacement heeft niet alleen betrekking op de behoeften van de organisatie, maar ook op die van de werknemers op verschillende niveaus. Onze professionele diensten zijn zorgzaam, dus betrokken individuen krijgen een programma volledig afgestemd op de behoeften van het individu en worden bijgestaan door een speciale carrière coach.

Het programma:

  • Geeft personen het vertrouwen en de vaardigheden om veranderingen effectief te beheren;
  • Helpt individuen om hun overdraagbare vaardigheden, interesses en motivatie te begrijpen;
  • Biedt coaching over het benaderen van netwerken, het hebben van job interviews en de benadering van de arbeidsmarkt;
  • Ondersteunt individuen om met succes een nieuwe functie krijgen of een ander resultaat te bereiken, afgestemd op individuele behoeften en belangen.

Voordelen in één oogopslag
De Outplacement Services van IR Search zijn een bron van onschatbare waarde voor organisaties en beschikken over tal van voordelen, zoals:

  • Het aanbieden van ondersteuning aan medewerkers in een moeilijke tijd;
  • Het helpen van werknemers om een duidelijk, wel overdacht plan voor hun volgende carrièrestap te ontwikkelen;
  • Het brengen op de hoogte van medewerkers van de huidige arbeidsmarkt;
  • Verbeteren van de netwerk- en interviewvaardigheden van de medewerkers;
  • Het versterken van het imago van uw organisatie, zowel intern als extern, zo zorgzaam en verantwoordelijk als mogelijk is;
  • Het beschermen van uw merk- en bedrijfsnaam en het vermijden van negatieve publiciteit of percepties van medewerkers.