Uw Recruitment Partner

Internationale recruitment en executive search
Sinds 1998 is IR Search internationaal actief als Headhunter in het werven van hooggekwalificeerde professionals met een technische achtergrond voor de halfgeleiderindustrie.

Wij hebben een aanzienlijke track record, met honderden vervulde vacatures binnen Engineering, Sales & Marketing en (Project- en Executive) Management. De kandidaten hebben wij hierbij intensief begeleid bij het nemen van een nieuwe carrièrestap.

Wij bieden een passende oplossing voor uw specifieke recruitmentbehoefte, in elk deelgebied van de elektronica- en halfgeleiderindustrie en elke specialistische omgeving. Onze service kent geen grenzen: wij zijn actief op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Of u nu op zoek bent naar een beginnende professional, een specialist, manager of directeur, wij werven en selecteren voor u de beste kandidaat op de markt.

Het doel van IR Search is de eenvoud zelve: het leveren van toegevoegde waarde aan de kandidaten en bedrijven waarmee we samenwerken.

Onze kandidaten krijgen een uitgebalanceerd loopbaanadvies en worden geïntroduceerd binnen ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd die hen helpen om hun loopbaan verder vorm te geven.

Onze klanten komen zo in aanraking met getalenteerde kandidaten met gewilde vaardigheden die hen helpen om te slagen op de wereldwijd concurrerende markt. Sinds onze oprichting in 1998 hebben we honderden – zo niet duizenden – verbindingen gecreëerd. Met andere woorden, we hebben opgetreden als de katalysator in een strategisch en doorslaggevend proces voor onze kandidaten en klanten.

Dit kan alleen bereikt worden door onvoorwaardelijke toewijding, tomeloze inzet, jarenlange ervaring en inzicht in de markt, de organisaties en mensen die hier deel van uitmaken. Onze toewijding en inzet is gericht op het leveren van eersteklas klantenservice en recruitment oplossingen – dag in, dag uit. Onze ervaring en inzicht van de markt groeit onophoudelijk en onze wereldwijde netwerken in goed gedefinieerde specialistische sectoren groeien dagelijks.

Voor onze consultants is het een eer om bij te dragen aan het functioneren van de technologiesector. Onze passie voor onze rol wordt hierdoor gevoed en ons engagement om bij te dragen aan de carrières van de kandidaten en het succes van de bedrijven die deel uitmaken van onze professionele gemeenschap neemt hierdoor toe.

Moeilijk te vervullen vacatures met hoge prioriteit
Soms worden kosten ondergeschikt door tijdsdruk. Je moet een bepaalde medewerker aannemen binnen een bepaalde termijn omdat je anders weet dat het project daaronder zal lijden. Het motiveren van uw recruiter is niet het probleem, ze zijn druk bezig met uw reguliere wervingsactiviteiten, maar deze opdracht heeft prioriteit en heeft behoefte aan een extra aandacht door iemand anders. Dan heeft u behoefte aan de diensten van onze Critical Hires Division.

Expertise
Onze zoektocht team bestaat uit goed opgeleide technische recruiters met ervaring in de volgende sectoren:

 • Semiconductors
 • Electronica
 • Embedded Systems
 • Hardware, Software
 • Netwerken
 • Medisch
 • Automotive
 • EMS
 • Telecommunicatie
 • Draadloos
 • Beveiliging
 • Satelliet Communicatie
 • Ruimtevaart

Voor meer informatie over het volledige scala van IR Search’s Human Capital Consulting Services, neem contact op met:

Anton van Rossum
+ 31-24-3583996
anton.van.rossum@ir-search.nl