IR Search is een gespecialiseerde recruitment consultancy voor de semiconductor en hightech elektronica-industrie in Europa. Naast recruitment biedt IR Search diensten voor detachering/ tijdelijke opdrachten en outplacement.

Het fundament van IR Search berust op reputatie, geloofwaardigheid en sterk ethische processen. Het is onze visie om voortdurend te evolueren en innovatieve talentacquisitie- en managementstrategieën te ontwikkelen.

We hebben ervaring met rekrutering voor functies binnen R & D, Sales & Marketing en (Project-) Management van Startup tot Fortune 500 bedrijven.

Ons doel is om lange-termijn partnerships op te bouwen met onze klanten en een “trust model” op te bouwen, waarbij u kunt vertrouwen dat uw bedrijf / merk wordt behandeld met de integriteit en respect die het verdient.

Binnen de halfgeleiderindustrie hebben we een enorm netwerk en een diep inzicht in de wereldwijde markt. Al onze consultants hebben vele jaren gewerkt binnen de sector en zijn goed op de hoogte van trends in de sector.